Report

Dua Lipa ukrala pozornost na premijeri Barbie

Dua Lipa u spotu Dance the night
Dua Lipa u spotu Dance the night Foto: Instagram, YouTube screenshot
Margot Robbie imala je glavnu ulogu u Barbie, ali Dua Lipa svojom provokativnom haljinom ukrala joj je svijetlo reflektora.

Predivna 27-godišnjakinja, na premijeri filma Barbie u Los Angelesu, nosila je haljinu modne kuće Bottega Veneta napravljene od kristalne mreže koja je bila toliko prozirna da su njezino tijelo i bijele čipkaste tangice bile u prvom planu. Dua Lipa ne samo da glumi sirenu Barbie u filmu koji je režirala Greta Gerwig, nego stoji i iza službene pjesme „Dance the Night“.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

Možemo reći da je ozbiljno shvatila ulogu promotorice filma. Ranije ovog tjedna pozirala je na Instagramu u Barbiecore stilu. Nosila je ružičastu baršunastu minihaljinu, također modne kuće Bottega Veneta, uparenu s rozim pletenim čizmama do bedara i srebrnom torbom Sardine koja uzorkom prati čizme.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

Margot Robbie zasjala je u haljini po uzoru na 60. sa Schiaparelli Haute Couture haljinom bez naramenica s nakitom Lorraine Schwartz i štiklama Manolo Blahnik. Riječ je o rekreaciji stila Barbike „Solo in the spotlight“ iz 1960., a pomalo je ironično da joj je upravo svijetla reflektora preotela Dua Lipa.