Report

Influencerica pokušala vježbati u teretani s nacrtanim tajicama! Nakon brojnih kritika objavila je sarkastičnu ispriku

influencerica Natalie Reynolds kako poira pred ogledalom i za radnim stolom
influencerica Natalie Reynolds kako poira pred ogledalom i za radnim stolom Foto: Instagramscreenshot/@nataliereynolds
Natalie Reynolds, 25-godišnjakinja, široko je kritizirana kada je otišla u teretanu noseći tajice koje su zapravo bile nacrtane. Viralni video prikazuje muškarca u teretani kako se suočava sa zvijezdom društvenih medija zbog odjeće.
@kickstreamclipss Natalie Reynolds got pressed for wearing painted pants at the gym #nataliereynolds #streamer #gym ♬ original sound – kickstreamclips

Mnogi su nakon toga kritizirali Reynolds zbog ovog trika, koji je nazvala „društvenim eksperimentom“. U videu se može čuti kako muškarac govori „Ako nemaš odjeće, moraš izaći odavde. Nije u redu„

Reynolds se prethodno obratila na negativne komentare, ali sada se još više usosila, izdavši sarkastično ispričavanje na svojem X (Twitter) profilu. Napisala je „Napravila sam tešku pogrešku u prosuđivanju i ne očekujem da će mi se oprostiti. Jednostavno sam ovdje da se ispričam.“.

Riječi isprike su potpuno iste kao u i u poznatoj isprici YouTubera Logana Paula nakon kontroverzne objave iz Japana. Ljudi su također bili nezadovoljni ispričavanjem putem interneta, s mnogima koji su iznijeli svoja mišljenja u komentarima.

Na originalnu objavu dodana je i napomena zajednice, koja pokušava ponuditi dodatni kontekst videu.

Napomena kaže „Muškarac u videu štiti opću etiketu teretane prema kojoj biste trebali nositi odjeću prikladnu za vježbanje. Nošenje neprikladne odjeće ili nikakve smatra se nepoštovanjem prema drugima. To također predstavlja higijenski rizik za druge.“.

Reynolds je također objavila druge postove o ovom triku, uključujući i onaj koji prikazuje kako je provela nekoliko sati nanošenja boje na tijelo. Odjevni komad se sastojao od gornjeg dijela za teretanu, bikinija i oslikanog tijela.