Report

Ove kaubojske Crocsice spajaju moderno s Divljim zapadom! Nosio bi ih svaki šerif

kauboj na konju na ranču i klompe crocs s plusom između njih
kauboj na konju na ranču i klompe crocs s plusom između njih Foto: unsplash.com/@crocs
Taman kad ste pomislili da Crocsice ne mogu biti bolje, oni jednostavno povise ulog. Legendarna tvrtka klompi predstavila je vlastite crne kaubojske čizme.

View this post on Instagram

A post shared by Crocs Shoes (@crocs)

Čizme su prošivene kao i prave kaubojske čizme, imaju prepoznatljive rupe za ventilaciju, a ukrašene su i teksturom kože krokodila, mamuzama i šerifovom značkom. Obožavatelji su apsolutno oduševljeni dizajnom. Čizme su dio Crocsove kolekcije nazvane Croctober, a bit će dostupne od 23. listopada.

Dolaze po poprilično visokoj cijeni za Crocsice, ali po niskoj cijeni za kaubojske čizme, jer će u prodaji biti dostupne za 120 dolara. Je li to stvarno puno za komadić povijesti?

View this post on Instagram

A post shared by Crocs Shoes (@crocs)

„Godinama su se širile glasine oko kaubojskih čizama inspiriranih Crocsom, stvarajući istinski pokret, potaknut obožavateljima, koji se širi na društvenim mrežama“, rekla je tvrtka u priopćenju za javnost, prenosi nam LADBible.

Naravno to nisu jedine neobične Crocsice, jer nas je tvrtka počastila nekim neobičnim dizajnima. Od traper Crocsica, do onih inspiriranih omiljenim crtanim junakom Shrekom i para ukrašenog biserima i draguljima. Koje su vama omiljene znate sami, a možete stvoriti i najbolju kolekciju obuće svih vremena skupite li sve parove popularnih klompi.