Report

Pogledajte kako to radi devedesetogodišnji profesionalac! Bodybuilder dokazao kako su godine samo broj

90-godišnji body builder James Arrington na natjecanju
90-godišnji body builder James Arrington na natjecanju Foto: Instagramscreenshot/@gilcoproductions@ifbb_pro_league
U snimci podijeljenoj na Instagramu sa Svjetskog prvenstva IFBB Masters 2023., koje je održano 3. rujna, 90-godišnji James Arrington naprezao je svoje mišiće dok se natjecao. U komentarima su mnogi izrazili koliko su zadivljeni Arringtonovim zategnutim stasom, a pohvale je dobio i od drugih bodybuildera.

„Ovo je predobro. Sjajan posao. Izgleda tako sretno“, napisao je profesionalni bodybuilder Mike Lawhorne, a Phoebe Hagan, IFBB Svjetska natjecateljica u bikiniju, komentirala je „Ovo je divlje“.

Arrington je 2018. ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najstariji bodybuilder na svijetu. U videu koji najavljuje vijest dao je pregled svoje rutine vježbanja. „Sjajan je osjećaj biti u teretani i natjerati da krv prolazi kroz mišiće, nekako se napumpaju i izgledaš bolje“, rekao je.

Njegov trener, Charles Glass, je dodao „On je vjerojatno najkonzistentniji natjecateljski bodybuilder. Natjecateljskog mu duha nikad ne nedostaje. Voli se natjecati, ​​kao i svi mi, a to i pokazuje.“. U videu, Arrington je dobio pohvale od renomiranog bodybuildera Jeromea Fergusona, koji je priznao „Želim odrasti poput njega!“

Tijekom svoje bodybuilderske karijere, Arrington je osvojio nekoliko natjecanja, uključujući prvo mjesto na Masters National Championships 2013. i 2014., ako je suditi prema njegovoj formi ne planira se uskoro povući.