Report

Prodan je leteći mikrofon Cardi B! Pogledajte koliko je vrijedan

Mikrofon cardi b na prodaju na ebayu i njena slika preko cijene
Mikrofon cardi b na prodaju na ebayu i njena slika preko cijene Foto: Ebay.com screenshot/YES Market Media / Shutterstock.com
Što se dogodilo s mikrofonom i gdje je on zapravo nestao, saznali smo prije par dana. Vlasnik mikrofona također ga je bacio u gomilu ljudi, ali preko ebaya, gdje je mikrofon dosegao nevjerojatnu cijenu od 100 tisuća dolara.

Mikrofon cardi b na prodaju na ebayu i njena slika preko cijene mikrofon cardi b na prodaju Foto: ebay.com screenshot

Za kupnju artikla licitiralo je više od 120 ljudi, a prodan je za gotovo 100.000 dolara. Marka i model tog mikrofona, kojeg Cardi B nije bacila, obično se prodaje po cijeni od 1000 dolara.

Uz slike mikrofona na ebayu stoji „Shure Axient digital Mic Cardi B threw at a person. Auctioned for charity“. Nadamo se da će mikrofon biti uspješno prodan, a novac, zarađen od prodaje, doniran u dobrotvorne svrhe. Mislimo da Cardi B mikrofon neće nedostajati pošto ga je bacila, a osobi koju je pogodila može biti žao što ga nije ponijela kao suvenir.

Podsjećamo, nakon što je, repericu Cardi B, netko zalio pićem, ona ga je pogodila mikrofonom, a tada su zaštitari žustro skočili na pozornicu. Cardi je na Twitteru podijelila video incidenta s naslovom „Jealous As* Bi***“, osim toga, cijelu situaciju nije dodatno komentirala.

Kasnije je Cardi B upisala još jedno bacanje mikrofona, ovaj put na DJ-a, koji joj je skratio pjesmu tijekom nastupa, tvrde obožavatelji u videu podijeljenom na TikToku.