Report

Stručnjaci otkrili kako 75 posto Marvelovih zvijezda izgleda nabildano! Tajna je u vodi

nabildani muškarac sa natpisom avengers iz filma marvel
nabildani muškarac sa natpisom avengers iz filma marvel Foto: unsplash.com/YouTubescreenshot/@MarvelEntertainment
Stručnjak za kliničku fizikalnu terapiju vjeruje da postoji nešto u vodi u studiju Marvela. Gotovo svaki film u Marvelovom kinematografskom svemiru prikazuje glumce koji su se, kako bi glumili superheroje, pretvorili u bodybuildere.

Gotovo uvijek postoji članak o tome kako je filmska zvijezda, nakon što se posvetila strogoj dijeti i režimu vježbanja, dobila ulogu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Chris Pratt (@prattprattpratt)

Dr. Todd Schroeder iz Centra za klinička istraživanja tjelovježbe, Sveučilišta Južne Kalifornije, kaže da postoji još jedan sastojak koji nam nisu otkrili. Rekao je, za Vanity Fair, „50 do 75 posto koristi lijekove za poboljšanje performansi (PED).“. Dr. Schroeder je nastavio „Danas je to na neki način očekivano i, radeći pod nadzorom liječnika, stvarno je prihvaćeno. Mnogi glumci neće o tome otvoreno govoriti, ali radit će s liječnikom, nutricionistom i trenerom, a to je tim stručnjaka.“.

„Nije pametno da glumac to radi sam.“ istaknuo je dr. Schroeder „Možete kratko uzimati steroide, testosteron, različite androgene, hormon rasta, bez ikakvih trajnih učinaka na tijelo. Nije da postanete ovisni o tome.“.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Istraga koju je proveo The Hollywood Reporter otkrila je da je uporaba steroida prilično raširena. Oni su utvrdili kako su ljudski hormoni rasta (HGH) „postali najpopularnija tvar svima u Hollywoodu, koji žele brzo sagorjeti masnoću, povećati energiju ili poboljšati ten“. Može koštati tisuće dolara mjesečno, što je sitniš glumcima popularnih blockbustera o superherojima.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

Iako neki supernapitak za postizanje takve fizikalije, bez sati i sati vježbanja, ne postoji sada znate da nije ni glumcima lako te da često, uz trening, posežu za određenim supstancama.