Sexy

Bivša supruga Charlieja Sheena s kćeri surađuje na OnlyFansu! Publika je šokirana izjavom

modeli denise richards i sami sheen kako poziraju
modeli denise richards i sami sheen kako poziraju Foto: Instagramscreenshot/@deniserichards@samisheen
Denise Richards ostavila je ljude bez riječi, nakon što je na OnlyFansu ponudila još jednu suradnju s kćeri. Richards se prošle godine pridružila platformi za dijeljenje sadržaja, slijedeći stope svoje 19-godišnje kćeri Sami Sheen. Richards tinejdžerku dijeli sa svojim bivšim mužem, Charliejem Sheenom.

S kćeri je surađivala i prošle godine, a Richards je nedavno podijelila objavu, pitajući žele li ljudi da ponovno surađuje sa Sami.

Denice Richards making an onlyfans collaboration with her – daughter?
byu/banneddanishgirl inpopculturechat

„Trebamo li mini ja @samisheen i ja još jednom surađivati?“ upitala je korisnike, a dio njezine objave potom je podijeljen na Redditu, što je potaknulo ljude da podijele svoje mišljenje o prijedlogu, a mnogi su ga nazvali „jezivim“.

Govoreći o pridruživanju platformi, Richards je kako nam prenosi Daily Mail, rekla „Čula sam za OnlyFans, ali nisam bila educirana o tome što on je, a nakon što sam počela istraživati, stvarno mislim da su kreatori stranice uzeli najbolje segmente od svake platforme društvenih medija i stavili ih na jedno mjesto.“.

Bivša manekenka pitala je svoju kćer Sami je li „malo čudno“ što se i ona pridružuje platformi, na što je tinejdžerka istaknula da su obje na Instagramu i da stoga ne smeta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Denise Richards (@deniserichards)

O svemu se, kako nam prenosi VT, izjasnio i Charlie Sheen. U izjavi je rekao „Ne podržavam to“, dodavši „budući da to nisam u mogućnosti spriječiti, pozvao sam je da ostane elegantna, kreativna i da ne žrtvuje svoj integritet.“. Glumac je zaključio „Sada ima 18 godina i živi s majkom. Ovo se nije dogodilo pod mojim krovom.“.