Snalažljive djevojke

''Dosadno mi je na poslu'': Pronašle način kako zabaviti i sebe i kolege

Dosadno im je na poslu (Foto: thechive.com)
Dosadno im je na poslu (Foto: thechive.com) thechive.com
\\folder\galerija Galerija Dosadno im je na poslu (Foto: thechive.com) Dosadno im je na poslu (Foto: thechive.com) Foto: thechive.com Dosadno im je na poslu (Foto: thechive.com) - 21 Dosadno im je na poslu (Foto: thechive.com) - 21 Foto: thechive.com Dosadno im je na poslu (Foto: thechive.com) - 20 Dosadno im je na poslu (Foto: thechive.com) - 20 Foto: thechive.com +19 Dosadno im je na poslu (Foto: thechive.com) - 19 Galerija
Monotonija na poslu može uspavati radnike, no djevojke su pronašle način kako ostati aktivne.

Djevojkama iz galerije povremeno dosadi posao, no umjesto da se samo žale objavile su golišave fotografije na kojima pokazuju kako doskočiti dosadi. Ove poduzetne djevojke zaključile su da je skidanje na radnom mjestu odlična kombinacija rizika i zabave, pa im više nije dosadno čak ni kada nemaju posla.

Kako im je već bilo dosta imati periode monotonije, istovremeno su zabavile i sebe i one kojima treba malo zabave na radnom mjestu pa su se fotografirale u laganom striptizu i slike podijelile na internetu. Prizore koji će sigurno i vama prikratiti radni dan svakako pogledajte u galeriji.