Sexy

Hoćete više Tinder matcheva? Vrijeme je da otvorite novčanik

Tinder uvodi novi razred pretplate
Tinder uvodi novi razred pretplate Foto: Folder.hr
Najveća aplikacija za dejtanje, Tinder, mogla bi uskoro uvesti rekordnu naplatu za poboljšanje svoje usluge. Već sada postoje različiti razredi pretplate na koje se možete obavezati, ali niti jedna nije približno skupa kao ova koju su posljednju najavili.

Naime, Tinder, će uskoro krenuti sa naplaćivanjem u iznosu od 500 dolara mjesečno. Što će za taj iznos korisnici dobiti zauzvrat?

Možda im se matchevi iz snova sami počnu javljati, ili će se njihovi profili moći samo povući udesno, tko zna. Ali za ovako paprenu cijenu ništa nas ne bi iznenadilo.

Match grupa, koja je djelomični vlasnik Tindera, u svojem vlasništvu ima i ostale aplikacije za pronalazak partnera kao što je Hinge. Ondje je već počeo proces pretplate u iznosima od 50 do 60 dolara mjesečno. Oni koji se odluče da je njihov dating život toliko vrijedan, mogu zauzvrat dobiti sugestije kako poboljšati svoje profil te su im lajkovi drugih ljudi odmah dostupni.

No, vratimo se na genijalce sa Tindera koju su zamislili da u svijetu postoji netko tko će platiti 500 dolara mjesečno za njihovu pretplatu. Ne bi nas iznenadilo niti angažiranje umjetne inteligencije koja bi korisnicima pomagala u pisanju poruka. Jedino nas malo brine da sve ne završi tragično kao u filmu Ex Machina.