Ouči odluke komisije

I striptizete pružile podršku kadetima u nevolji, možda ih ipak poštede zbog provokativnoga videa?

Kadeti u nevolji ipak nisu ostali sami na ovom svijetu (FOTO: YouTube/Screenshot)
Kadeti u nevolji ipak nisu ostali sami na ovom svijetu (FOTO: YouTube/Screenshot)
Kadeti s Instituta za civilno zakoplovstvo u Uljanovsku još uvijek čekaju odluku hoće li biti izbačeni.

Četrnaestorica kadeta s Instituta za civilno zakoplovstvo u Uljanovsku, mladići koji još uvijek čekaju kaznu Ruske federalne agencije za zračni promet zato što su snimili erotiziranu parodiju na pjesmu DJ-a Bennyja Benassija "Satisfaction", ipak nisu ostali sami na ovome svijetu.

Dapače, iz dana u dan im stiže nova podrška budući da dobar dio ruske javnosti smatra kako je reakcija na njihov spot pretjerana. Upravo su im se "razglednicom" na YouTubeu javile i striptizete iz jednog kluba u Čiti, a potporu su im dosad pružile i frizerke, biatlonke, školarke... (pogledajte sva videa u nastavku).

Podsjetimo, Ruska federalna agencija za zračni promet najavila je sredinom prošloga tjedna dana da će te mladiće najvjerojatnije izbaciti s Instututa, pa u prioćenju spot nazvala nemoralnom epizodom.

Možda neće letjeti, ali će vjerojatno odletjeti: 14 kadeta čeka najtežu kaznu zbog erotskog videa

Na njih se silno naljutio i rektor Sergej Krasnov, koji je rasplesanim kadetima poručio da za njih više nema  mjesta u civilnom zrakoplovstvu.

Štoviše, video je nazvao ismijavanjem svetinje, pa i unatoč tome što je u međuvremenu imao priliku čuti da mladići nisu mislili ništa loše i da je njihov video zapravo bio odgovor britanskim kolegama koje su još prije tri godine napravili parodiju na život u vojarnama.

Posljednju riječ u slučaju će imati komisija, a hoće li kadetima u nevolji sljedeći zapisi biti od pomoći, doznat ćemo narednih dana. 

 

 

 

 

Video zbog kojeg je nastala cijela drama