Život s bujnom guzom nije tako lagodan kako se čini na fotografijama s Instagrama.

Galerija Problematične guze (Foto: thechive.com) Problematične guze (Foto: thechive.com) - 16 Problematične guze (Foto: thechive.com) - 15 +14 Problematične guze (Foto: thechive.com) - 14

Iako se na društvenim mrežama rado hvale svojim pozamašnim pozadinama, djevojke priznaju da velike guze imaju i svojih loših strana. Neke od takvih djevojaka odlučile su podijeliti sa svijetom kakve im sve probleme svakodnevno zadaju njihove guze.

Vezani članci Zadigle pozadine Ispružile se i ubrzale puls gledateljima diljem svijeta, pogledajte bujne prizore Pozadine u prvom planu Izbacile pozadine u prvi plan, zavirite u galeriju izazovnih prizora

Jedna se tako požalila da se pri ustajanju iz sjedećeg položaja uvijek boji da će povući stolac sa sobom, dok se druge žale da se ne smiju niti sagnuti u javnosti jer im sve poispada ili poderu traperice.

Među problemima su se našli i nemogućnost prolaženja kroz uske prolaze, višeminutno navlačenje traperica i stalno rušenje stvari koje u prolazu zahvati njihova guza. Još neke od problema koje su podijelile bujne djevojke možete pogledati u galeriji.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju