Sexy

Ovih 5 suptilnih ponašanja žena otkrit će da ste im privlačni! Pogledajte o čemu je riječ  

muškarac i žena sjede i pričaju dok se žena smije
muškarac i žena sjede i pričaju dok se žena smije Foto: unsplash.com
Teško je znati kako se neki ljudi osjećaju prema vama, no ako niste sigurni gaji li neka žena osjećaje prema vama, postoje suptilni znakovi ponašanja koja mogu ukazivati da ste joj privlačni. To je ovih pet znakova na koje treba obratiti pažnju.

Iniciranje fizičkoh kontakta

Inicira li neka žena kontakt s vama znači da traži prilike da vas dodirne, što može biti suptilan znak privlačnosti. To može uključivati ispravljanje vaše kravate, davanje petice, zagrljaje ili druge oblike fizičkog kontakta.

Zurenje

Primijetite li da vas ženska osoba često gleda kad misli da to ne primjećujete, a brzo okreće pogled kad je uhvatite, to može ukazivati na privlačnost. Osmijeh kad je uhvatite može također biti pozitivan znak.

Smije se vašim šalama

Iskreni je smijeh, posebno kad vaše šale nisu toliko smiješne, može značiti da uživa u vašem društvu i smatra vas zabavnim. Zajednički smijeh i unutarnje šale mogu stvoriti posebnu povezanost. Tako da ako odjednom vaše šale počnu biti smiješne u urnebesne, to može značiti da ste nekome privlačni.

Inicira razgovor

Kao što je i iniciranje fizičkog kontakta nešto što može navoditi na privlačnost, tako je i s razgovorom. Preuzima li žena inicijativu u pokretanju razgovora, posebno ako s vremenom postaju osobniji, to ukazuje na želju da vas želi bolje upoznati i izgraditi vezu. Opušteni razgovor uz inicijaciju tema može opustiti sudionike te i tako olakšati povezivanje s osobom.

Aktivno uživa u vašem sadržaju na društvenim mrežama

Lajkanje i komentiranje vaših objava na društvenim mrežama, odgovaranje na vaše Instagram storyje te ostavljanje pozitivnih i promišljenih komentara znakovi su aktivnog interesa i divljenja. Ovo se ponašanje oslanja na iniciranje razgovora jer osoba tako traži vašu pažnju, a ujedno vam daje i kompliment.

Ovi znakovi mogu pokazati, smatra li vas netko privlačnima, no važno je ove znakove postaviti u kontekst te razmotriti individualne osobnosti i stilove komunikacije. Sumnjate li u točnost ovih ponašanja, direktni razgovor može vam pružiti jasniju sliku njezinih osjećaja, a samo se trebate odvažiti i pitati.