Sexy

Poslužio je svojoj svrsi. Fake Taxi se prodaje

Žena ulazi u FakeTaxi
Žena ulazi u FakeTaxi Foto: YouTube screenshot
Ako ste kliknuli na ovaj naslov pretpostavit ćemo da ste upoznati sa konceptom ovog taxija. U tom slučaju, znate kako nije riječ o stvarnom taxiju koji vas odvesti od točke A do točke B, već se radi o popularnoj vrsti pornografskog sadržaja.

Nedavno se na Facebook Marketplaceu pojavio auto marke LTI, modela TX4. I ne bi u tome bilo ništa čudno da auto ne nosi natpis FakeTaxi, upravo isti onaj kao u filmovima za odrasle. Za one koji su se već ponadali kako je riječ o autentičnom autu, ne morate se brinuti, nije. Prodaja ovog FakeTaxija ne znači da FakeTaxi staje s produkcijom sadržaja.

Vlasnica ovog FakeTaxija je jedna žena iz Cornwalla koja je u opisu za prodaju navela da je auto poslužio svojoj svrsi. Ne samo to, već da je auto koristila za opće obiteljske obaveze?! Možda jednostavno nije znala koliko kultni natpis nosi na autu, ali zamislite situaciju u kojoj ova žena odvozi sina u školu ili dolazi na poslovnu večeru u njemu.

Početna cijena auta je 1200 funti, a uopće ne sumnjamo kako će zainteresiranih kupaca biti na sve strane. Kako navodi vlasnica, auto je prošle godine u potpunosti servisiran. Kao što pretpostavljate, oglas je skupio mnoštvo komentara, a većinu zanima jedna stvar: kakvo je stanje stražnjih sjedala?