Sexy

Sin pomogao mami otvoriti OnlyFans i očekuje dio novca. Mama je bila Playboyjev model

onlyfans lucene
onlyfans lucene Instagram Screenshot
\\folder\galerija Galerija onlyfans lucene onlyfans lucene Foto: Instagram Screenshot Lucene 7 Lucene 7 Foto: Folder.hr Lucene 8 Lucene 8 Foto: Folder.hr +5 Lucene 6 Galerija
“Što god da ti se dogodi, u kakve god nevolje da upadneš, uvijek možeš računati na svoju obitelj.” Slične izjave ste mogli čuti u raznim filmovima koji veličaju obiteljske vrijednosti kao što su Brzi i žestoki. Propagandni san svake ideološki desno orijentirane stranke.

Bez obitelji i dobrog sustava podrške ćemo teško teže uspjeti.

U velikoj podršci svoje obitelji uživa i Lucene Duarte koja se pojavljivala u portugalskom Playboyju, australskom FHM-u te je pobjednica Miss Bumbum svjetskog natjecanja 2019. godine. Miss Bumbum – iz imena kužiš o čemu je riječ. To je samo dio Luinog opsežnog životopisa.

Lucene ima dvoje djece, 13-godišnju Heidi i 19-godišnjeg Leonarda.

Prema nekakvim trenutnim društvenim normama većini klinaca bi bilo čudno fotkati svoje roditelje u donjem rublju ili gole dok poziraju, a da ne pričamo o tome koliko je tabu objavljivati te fotke. U kućanstvu Duarte takve granice ne postoje. Njena djeca ne samo da ju ohrabruju da stvara takav sadržaj, oni ga kreiraju s njom te joj je i njen sin osposobio OnlyFans račun.

Za one koji ne znaju, OnlyFans je online platforma za stvaratelje sadržaja preko koje pretplatnici odnosno “fanovi” mogu dobiti ekskluzivan materijal osobe na koju su se u doslovnom financijskom smislu pretplatili. Naravno da se ta platforma uvelike koristi za “odrasli” sadržaj.

Leonardo je napravio svojoj mami profil jer joj želi pomoći u izgradnji njene karijere, a i nada se da će on tim putem zaraditi sebi nekakav džeparac. Proaktivan mali, nema šta…

Već spomenuta Heidi također pomaže svojoj mami. Većinu fotki je ona fotkala.

“Koja je razlika između toga da me nasumični ljudi fotkaju dok se topless sunčam na plaži i objavljujući topless fotografije na stranici gdje ja to mogu kontrolirati?” izjavila je Lucene.

Želimo im svima uspjeha s tim još uvijek neobičnim obiteljskim poslovnim pothvatima.

Lucene možeš pogledati u galeriji, ne znamo tko ju je to sve fotkao. Sve fotografije su preuzete s njezinog Instagrama.