Sexy

Žele biti najveće! Ove žene su opsjednute veličinom svojih... grudnjaka

Naslovna estetske operacije grudi
Naslovna estetske operacije grudi Instagram Screenshot
\\folder\galerija Galerija Naslovna estetske operacije grudi Naslovna estetske operacije grudi Foto: Instagram Screenshot Neyleen Ashley 1 Neyleen Ashley 1 Foto: Folder.hr Cathy B 4 Cathy B 4 Foto: Folder.hr +17 Cathy B 3 Galerija
Ove četiri žene su potrošile pravo bogatstvo na osvježavanje veličine svojih grudi. Nisu uopće vjerovale da postoje prevelike grudi i uvijek su htjele veće. Kako im je sada živjeti s tolikim grudima i koje su posljedice, pročitajte (i pogledajte) u nastavku.

Sve fotografije su preuzete s Instagrama.

Jedna od njih je Yvonne Bar, nekoć bankarica, a danas model. Njoj je 26 godina, iz Frankfurta je. U mlađim danima su je nazivali “štapićem s bradavicama”. Sigurni smo da to nije lako podnositi. Neko vrijeme nije mogla pronaći momka jer su joj grudi jednostavno bile prevelike. Danas mora spavati sa sportskim grudnjakom jer je u suprotnom spavanje iznimno bolno. Kroz godine je potrošila više od 70 tisuća eura na različite estetske operacije kao što su povećanje grudi, podizanje stražnjice, liposukcija te fileri u usnama i bradi.

Priznaje da ne može vidjeti svoje nožne prste te da ju nekad bole leđa i vrat koliko su joj implantati teški.

Amber May je 23-godišnja Britanka. Ona je također potrošila oko 70 tisuća eura na različite operacije, a danas joj je teško zavezati tenisice zbog velikih grudi veličine 36NN.

“Volim izgledati ‘fake'” To je njezina stvarna izjava. Već su joj nekoliko puta uklonili Instagram zbog preizazovnih fotografija, sada je već na svom četvrtom IG profilu.

Cathy B je tridesetogodišnjakinja koja želi izgledati savršeno poput Barbie, a svoje grudi je povećala čak četiri puta. Ova Njemica je model, ali i cam-girl. Znaš što su cam-girls, nemoj da moramo objašnjavati. Planira još više operacija u bliskoj budućnosti. Njezin rad možeš pratiti na OnlyFansu. Ako baš želiš.

Neyleen Ashley je 33-godišnjakinja koja ima najveće dopuštene implantate u SAD-u. Ona svojim grudima poštuje zakon. Čime se bavi? Influencerica je iz Floride, a njezine avanture prati preko 2.5 milijuna sljedbenika.

Zbog veličine svojih grudi ne može trčati ni vježbati. Ramena i tetive ju iznimno bole zbog težine njezinog poprsja. O migrenama ne želi ni misliti, ali mora svakodnevno.

Čini se da je za razliku od ostalih došla do zaključka kako zbog svog zdravlja, fizičkog i mentalnog mora ukloniti implantate.