Otkriveni novi detalji o smrti?!

Ubijen jer je tražio objavu dokumenata?JFK tražio dokaze o postojanju izvanzemaljaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Bivši pilot" John F. Kennedya snimljen je kako govori da je bivši predsjednik Sjedinjenih Država vidio dokaze da postoje izvanzemaljci i NLO-i. Muškarac, čiji je isječak dio dokumentarca "Unacknowledged" (Nepriznato) tvrdi kako je CIA ubila i JFK-a i Marilyn Monroe jer su htjeli podijeliti informacije o postojanju izvanzemaljaca.

Muškarac, koji je sudjelovao na snimanju novog dokumentarca "Unacknowledged" (Nepriznato), opisuje sebe i predsjednika kako raspravljaju o novinskom članku koji spominje NLO-e.

Muškarac, koji u isječku dokumentarca nije imenovan, rekao je da ga je predsjednik pitao za mišljenje, a on je odgovorio postavljanjem istog pitanja predsjedniku.

"JFK je odgovorio: 'Ja sam Vas prvi pitao'." Muškarac tvrdi kako je tada rekao kako čovjek ne može biti sam u svemiru.

Dodao je kako je JFK odgovorio: "U pravu ste mladi gospodine. Danas posjedujemo značajno znanje vezano uz NLO-e i fenomen izvanzemaljaca."

Od JFK-a do Marilyn Monroe

Režiser filma je Michael Mazzola, koji prati teoretičara zavjera dr. Stevena Greera, koji je važna ličnost unutar takozvanog pokreta razotkrivanja, koji poziva na ''okončavanje embarga na istinu'' koji osigurava nastavak prikrivanja.

Ekstenzivan dokumentarac dodiruje i temu smrti Marilyn Monroe, te sugerira da je njeno ubojstvo, zbog navodne afere s bivšim američkim predsjednikom, tijekom koje joj je on rekao informacije vezane uz postojanje NLO-a koje je ona planirala otkriti, organizirala CIA.

Tijekom filma, dr. Greer pokazao je navodni tajni dopis CIA-a koji je napisan dva dana prije nego što je filmska zvijezda umrla. On tvrdi kako dopis dokazuje da ju je prisluškivala agencija koja je bila zabrinuta zbog njenih veza s predsjednikom, piše u reportaži Expressa.

Otkriven pravi razlog ubojstva?

Prošle godine, pojavila se nova teorija prema kojoj je JFK ubijen zato što je zahtijevao da CIA otkrije strogo čuvane dokumente o NLO-ima.

Istraživač vanzemaljaca Scott C. Waring objavio je na svojoj web stranici kopije pisama koje je samo 10 dana prije smrti JFK poslao tadašnjem čelniku CIA-a.

Waring je napisao: "Predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton to još uvijek ne zna, ali ona nema moć pustiti takve informacije."

"CIA bi ju ubila prije nego što bi uspjela, kao što su učinili JFK-u", dodao je.

"Samo tjedan dana prije smrti, JFK je napisao dopis CIA-u u kojem je zahtijevao slanje svih primjerenih informacija NASA-i, ali nekako je ubijen prije nego se to dogodilo", zaključio je Waring.