Majka i dijete
Majka i dijete Foto: Reddit/Screenshot

Majka je zametnula dijete, ali na kraju je sve završilo smijehom.


Društvenim mrežama kruži urnebesna snimka u kojoj mama istovremeno koristi mobitel, nogom ljulja dječja kolica i nosi dijete na koljenu. U jednom trenutku majka je skrenula pogled s mobitela na kolica i primijetila da su prazna.

Vezani članci Mama i kći Horor za roditelje: Mama se pokušala iskrasti iz kreveta nakon što je uspavala kćer, snimka će vas držati na rubu sjedala Snalažljivi klinac Mama podijelila urnebesni trenutak u kojem je shvatila da joj sin nije baš najbistriji

Majka je panično počela pretraživati sobu i zavirila je u susjednu prostoriju, da bi na kraju pitala partnera je li ona možda vidio dijete. Partner joj je ljubazno skrenuo pažnju da drži dijete u rukama pa su oboje na kraju prasnuli u smijeh.

U ovoj situaciji našle su se i brojne druge majke, a mogu je razumjeti svi oni koji su tražili naočale po stanu dok su ih imali na nosu ili tražili ključeve posvuda, držeći ih u dlanu. Urnebesnu snimku majke koja je tražila dijete dok ga je nosila u naručju svakako pogledajte u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju