Hvatanje bjegunca
Hvatanje bjegunca Foto: Twitter/Screenshot

Policija je uspjela uhvatiti bjegunca zahvaljujući sustavu kamera povezanih s mobitelom.


Društvenim mrežama kruži snimka razgovora između vlasnice doma i policajca koji joj je pokucao na kućna vrata dok je bila na poslu. Zahvaljujući sustavu kamera Ring, vlasnica kuće dobila je poziv te je uspjela razgovarati s policajcem putem kombinacije mobitela i sigurnosne kamere.

Vezani članci Dostavljač pizze Dostavljač brzom reakcijom pomogao policiji i priveo potjeru kraju Slika nije dostupna Policajac brutalno zaustavio bjegunca na motociklu, vozač je uspio sve snimiti

Policajac ju je obavijestio da je u potrazi za bjeguncem koji je nestao u blizini njezine kuće, pa ju je počeo ispitivati o tome je li vidjela nešto. Kad je rekla da nije, policajac je pitao je li sustav kamera možda detektirao kretanje u blizini kuće.

Vlasnica doma provjerila je kamere i shvatila da je netko aktivirao detektor pokreta te je obavijestila policajca da se bjegunac sakrio u kantu za smeće koja se nalazi iza kuće. Policija je ubrzo pronašla i uhvatila bjegunca, a snimku cijele situacije možete pogledati u nastavku.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju