Mama i kći
Mama i kći Foto: Reddit/Screenshot

Majka je mislila da je riječ o običnim kolačićima, pa joj nije bila jasna kćerina zabrinutost.


Kao što roditelji ne bi trebali ostavljati oružje ili druge opasne predmete u blizini djece, tako postoje nepisana pravila i da djeca ne bi trebala ostavljati drogu u blizini roditelja. To je naučila djevojka koja je zatekla mamu kako jede kolačiće s marihuanom.

Vezani članci Fail ''Dvije cure, jedna boca'': Snimka nezgode obišla društvene mreže, nisu se baš proslavile Pokušaj provale Glup i gluplji: Pokušali pokrasti trgovinu pa se samo obrukali pred kamerama

Djevojka je prvo pokušala saznati od mame koliko je kolačića točno pojela, a onda joj je priopćila da je u njima droga. Mama je isprva bila šokirana i nije znala što bi učinila, no situacija je ubrzo eskalirala u pravi cirkus, kad je marihuana proradila u organizmu.

Snimku koju je kći podijelila na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku pa pogledajte što se može dogoditi kad ostavite drogu blizu roditelja.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju