Prekipjelo mu je

Matija uništio zgradu koju je gradio jer nije dobio plaću, prozvali ga ''Rambo na bageru''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nije bio zadovoljan isplaćenim novcem pa je uništio zgradu koju je gradio.

Njemački mediji raspisali su se o izvjesnom Matiji P. (47), građevinskom radniku koji je snimljen kako bagerom uništava zgradu. Mediji pišu da je Matija uništio zgradu koju je prethodno podizao jer mu nije isplaćen ugovoreni iznos.

Nemili prizori odigrali su se u njemačkom Blumbergu, a radovi na uništenoj zgradi bili su gotovi i bila je spremna za useljenje. No, sudeći prema snimkama koje kruže društvenim mrežama, čini se da će stanari ipak morati pričekati.

Naime, na snimkama koje kruže internetom zabilježen je samo dio štete koju je Matija P., poznat i kao ''Rambo na bageru'', prouzročio na zgradi. Na snimci se vidi da je razbijao stakla, uništavao fasadu pa čak i rušio balkone, a u ispadu je oštećeno 30 stanova.

Prema pisanju Bilda, nezadovoljni bagerist prestao je s uništavanjem samo zato što je u uspio uništiti i bager. Tada je izašao iz bagera, sjeo u svoj automobil i jednostavno otišao. Kasnije se sam predao policiji i objasnio da mu nije isplaćen novac za obavljene radove. Njegovi zaposlenici pak tvrde da mu je isplaćen ugovoreni iznos, umanjen za 1,4 posto zbog ''sitnih pogrešaka''.

Matija nije bio pod utjecajem droge ili alkohola, a prouzročio je štetu u iznosu od oko 500.000 eura. Kako na zgradi nije izazvao strukturnu štetu, obnova će trajati oko tri mjeseca. Snimku bagerista u akciji možete pogledati u nastavku.