Sudar
Sudar Foto: Reddit/Screenshot

Od četiri vozača samo je jedan slijedio pravila ceste i na kraju nastradao zbog ostalih.


U snimci koja kruži društvenim mrežama zabilježena je prometna nesreća koja vrlo zorno demonstrira tužno stanje na cestama. U njoj su snimljeni automobil koji normalno vozi desnom trakom, automobil u lijevoj traci za pretjecanje koji vozi usporedno s automobilom u desnoj traci, kamionet koji pokušava preteći automobile te vozač koji sve snima mobitelom dok vozi.

Vezani članci Auto na tračnicama Stao pred auto pokušavajući zaustaviti vlak pa otkrio da je to užasna ideja BMW u jarku ''Kad BMW pokuša oponašati Merdeces'': Snimka prometne nesreće izazvala podsmijehe

Situacija je kulminirala kad je kamionet izgubio strpljenje zbog vozača u lijevoj traci koji nije pretjecao, već je usporavao promet, pa se kamionet oštro prestrojio i pokušao pretjecati s desne strane, samo da bi odmah naletio na ogradu koja se pojavila niotkuda, a zatim se zabio u automobil u desnoj traci, koji je jedini vozio normalno.

''Nažalost, nastradao je jedini vozač koji nije bio idiot'', glasi jedan od komentara na video koji je završio na društvenim mrežama, a možete ga pogledati u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju