Kradljivica se poskliznula na mokru travu i slomila nogu (FOTO: YouTube/Screenshot)
Kradljivica se poskliznula na mokru travu i slomila nogu (FOTO: YouTube/Screenshot)

Paketi su svejedno nažalost nestali, međutim postoji nada da će policija vratiti lijekove koje je gospođa naručila za supruga.


Ako vjerujete u karmu, eto jedne snimke koja govori da zna ponekad vrlo brzo stupiti na djelo. Sredstvo je bila mokra trava, a žrtva njezine osvete neka kradljivica koja je slomila nogu tek što je s trijema otuđila par paketa.

Vezani članci Fail Kamera uhvatila lopove na djelu, neki su se baš pošteno osramotili Lopov u trgovini Kakav nokaut! Lopov pokušao pobjeći iz trgovine, no zaposlenik nije imao milosti

Djevojka se poskliznula dok se pokušavala vratiti u automobil u kojem ju je čekao suučesnik, a razbojstvo je uslijedilo tek što je dostavljač na trijemu ostavio naručene pakete.

Suučesnik je kolegici u zločinu naposljetku pomogao da se vrati u vozilo, a sa sobom je ponio i plijen, lijekove koje je gospođa Lizeth Ababneh iz Bothella (savezna država Washington) naručila za supruga.

Za sada nema informacija je li policija otkrila identitet razbojnika, no s obzirom na kvalitetan zapis nadzorne kamere, uopće nema sumnje da hoće. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju