Fail
Fail Foto: Facebook/Screenshot

Na samom početku bračnog života dobili važne lekcije, mislite li da će ih usvojiti?


Mnogi mladenci priželjkuju savršeno vjenčanje i ulože puno vremena, novaca i živaca u planiranje, no neke stvari nemoguće je predvidjeti. To su na svojoj koži naučili mladenci iz kompilacije kada su doživjeli nezgode koje su im poremetile planove.

Vezani članci Nezgoda na vjenčanju Nije pravo vjenčanje ako nešto ne krene naopako, mladenke to najbolje znaju... Fail Proizvodi za uljepšavanje dodatno im zagorčali život, izgled im se promijenio u samo jednom trenutku

Jedna od najbitnijih lekcija za uspješan bračni život je da ništa ne ide po planu i da je bitno zajednički prebroditi nevolje, a mladenci iz kompilacije tu lekciju dobili su već na samom vjenčanju.

Hoće li usvojiti lekciju ili su im nezgode samo pokvarile vjenčanja i nisu ništa naučili od njih, teško je predvidjeti, no u svakom slučaju snimke njihovih ludih vjenčanja možete pogledati u kompilaciji koju prenosimo u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju