Preljub na tribinama (Foto: Screenshot/YouTube)
Preljub na tribinama (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Ljubavne zavrzlame ponekad se manifestiraju i usred sportskih natjecanja, pa dolazi do pravih drama.


Strasti na tribinama mogu uzavreti za vrijeme sportskih događanja, a to se ponekad manifestira i u obliku nesportskog ponašanja. Takvo je ponašanje zabilježeno u viralnom hitu koji se ovih dana ponovno širi društvenim mrežama.

Vezani članci Carlo Nemoguća misija! Postavila izazov suprugu Talijanu da priča bez korištenja ruku, rezultati su urnebesni Uhvaćeni na djelu Uhvatila supruga na spoju s ljubavnicom, njihove reakcije su neprocjenjive

Riječ je o snimci na kojoj je zabilježen muškarac koji pokušava poljubiti svoju djevojku dok ga snimaju kamere, no ona ga odbije jednom izdašnom šamarčinom. Nakon što je pokuša udobrovoljiti plišanom igračkom i kokicama, ona ih baci, a piće koje joj je ponudio prolije mu po glavi.

Napetoj atmosferi na tribinama doprinijela je i djevojka koja je sjedila pored para, a koja mu je dobacila da može poljubiti nju kada ga već djevojka odbija. Priliku je iskoristio i s njom razmijenio dugi, strastveni poljubac, pored vidno zgrožene djevojke.

Kada su konačno dovršili poljubac, muškarac i njegova ''nova djevojka'' otišli su s tribina držeći se za ruke. Snimku cijelog događaja možete pogledati u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju