Obračun u prometu
Obračun u prometu Foto: Twitter/Screenshot

Pokušao se obračunati na semaforu pa shvatio da ipak nije spreman.


Društvenim mrežama kruži snimka koju je na Twitteru podijelio pjevač Dražan Turina Šajeta uz poruku: ''Bravo, curo! Čke, čke, najbolje su riječke.'' Na snimci je zabilježen obračun u prometu, a iako povod nije poznat, rezultat obračuna je očit.

Vezani članci Obračun u močvari U rijekama vrebaju prava čudovišta, nisu ih ni primijetili dok već nije bilo prekasno Taksist Bahati taksist pretekao kolonu pa doživio neugodno iznenađenje i završio na stupu srama

Naime, nakon što su se automobili zaustavili na raskrižju jer je na semaforu bilo crveno, suvozač iz plavog Punta odlučio je izaći iz vozila i počeo je vikati na osobu u automobilu ispred sebe. Njegovi glasni uzvici prestali su kad je iz automobila na koji se obrušio izašla vozačica, oboružana teleskopskom palicom.

Muškarac je iz fakinskog poziranja vrlo brzo prešao u kukavički bijeg te s udaljenosti nastavio vrijeđati vozačicu i pozivati je da baci palicu. Snimka je tada završila pa vjerojatno nije došlo do fizičkog obračuna, a snimku koja je postala hit na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku.

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju