Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Netko je odložio svijeću preblizu zavjesa, posljedice su strašne...


Na društvenim mrežama osvanula je snimka iz Wheat Ridgea (SAD) na kojoj je zabilježen trenutak u kojem je svijeća zapalila zavjesu i prouzročila požar koji je progutao cijelu kuću. Žena koja je objavila snimku kaže da se sve odigralo nakon proslave 88. rođendana njezina djeda Lawrencea Petersa, zabilježenog na snimci.

Vezani članci Nezgoda pri skoku Padobranac doživio bizarnu nezgodu pri skoku, mnogi takvo nešto još nisu vidjeli Auto na stepenicama Još se jedan turist zaglavio na stepenicama, mještani razočarani: "Zar opet?"

Proslava se odvijala u njegovoj kući te je bilo prisutno dvadesetak ljudi. Nažalost, netko je ostavio svijeću na ormariću u dnevnom boravku pa kad je zapuhao povjetarac, iznad svijeće su se našle zavjese.

Na snimci se vidi da se zavjese polako dime, no vrlo brzu je buknuo plamen. Detektori dima nisu radili pa je puka sreća što je netko ušao u prostoriju prije nego što se plamen uspio proširiti cijelom prostorijom.

88-godišnji slavljenik na kraju je spašen, kao i svih 20 gostiju koji su se u to vrijeme nalazili u kući. Snimku požara koji je progutao cijelu kuću možete pogledati u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju