Majčinski refleksi (Foto: Screenshot/YouTube)
Majčinski refleksi (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Roditeljski refleksi mogu biti nevjerojatni i često spašavaju živote.


Roditelji se često žale da ne mogu ostaviti djecu samu niti sekundu, što se čini kao preuveličavanje svima onima koji nemaju djecu. No snimka sigurnosne kamere još je jednom potvrdila da su roditelji u pravu.

Vezani članci Užasna hrana ''Juha od korone'' i slična hrana koja vjerojatno ne bi trebala postojati Auto na parkiralištu ''Lopov zlatna srca'' ukrao joj auto i onda još prijetio da će joj pozvati policiju

Na snimci je zabilježena mama koja je s djetetom došla na četvrti kat zgrade i tražila ulaz u građevinsko poduzeće. Majka je držala sina za ruku i od izlaska iz dizala, ali u jednom trenutku ga je pustila.

Bila je dovoljna samo jedna sekunda da sin dođe do ograde stubišta, nagne se i propadne kroz zaštitnu ogradu. Zahvaljujući nevjerojatnim refleksima majka je skočila za sinom i uspjela ga uhvatiti u padu.

Na kraju je sve završilo bez ozljeda samo zahvaljujući njezinoj brzini, a snimku cijelog događaja možete pogledati u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju