Fail
Fail Foto: Reddit/Screenshot

Nezadovoljna mušterija odlučila je prosvjedovati tako da legne ispred kamiona.


Društvenim mrežama kruži snimka koju je pogledalo više od 30 milijuna ljudi, a na kojoj je dostavljač zabilježio neugodnost za vrijeme jedne dostave. Na snimci se vidi starija žena koja leži na tlu ispred kotača njegovog dostavljačkog kamiona i zahtjeva da dostavljač unese hladnjak u kuću jer ona to ne može i nema opremu.

Vezani članci Rulja Pijani vozač kamiona zabio se u automobile i pokušao pobjeći, ali ga je zaskočila rulja Preparirane životinje Kad se amateri prime prepariranja, rezultati variraju od tragičnih do tragikomičnih

Dostavljač tvrdi da je bio plaćen samo za dostavu do vrata, ali ne i instalaciju ili odvoz starog hladnjaka, što su od njega očekivale žene. Kako dostavljač također nije bio pripremljen niti plaćen za nošenje i postavljanje hladnjaka, mnogi gledatelji se slažu da je obavio svoje te da je za nastalu neugodnost kriva mušterija.

Drugi pak spekuliraju da se usluga instalacije u nekim trgovinama naplaćuje posebno te da je žena možda htjela uštedjeti i nije platila uslugu pa ju je svejedno zahtijevala na licu mjesta tako što se legla ispred kamiona.

Snimku koja je podigla prašinu na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku pa nam svakako recite na čijoj ste strani.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju