Fail
Fail Foto: Reddit/Screenshot

Nezadovoljna mušterija odlučila je prosvjedovati tako da legne ispred kamiona.


Društvenim mrežama kruži snimka koju je pogledalo više od 30 milijuna ljudi, a na kojoj je dostavljač zabilježio neugodnost za vrijeme jedne dostave. Na snimci se vidi starija žena koja leži na tlu ispred kotača njegovog dostavljačkog kamiona i zahtjeva da dostavljač unese hladnjak u kuću jer ona to ne može i nema opremu.

Vezani članci Pješački prijelaz ''J... te država'': Vozač stao na zebri kako bi propustio dijete, a onda doživio neugodno iznenađenje San ili java San ili java: Prizori iz galerije testirat će vaša osjetila, što vidite na fotografijama?

Dostavljač tvrdi da je bio plaćen samo za dostavu do vrata, ali ne i instalaciju ili odvoz starog hladnjaka, što su od njega očekivale žene. Kako dostavljač također nije bio pripremljen niti plaćen za nošenje i postavljanje hladnjaka, mnogi gledatelji se slažu da je obavio svoje te da je za nastalu neugodnost kriva mušterija.

Drugi pak spekuliraju da se usluga instalacije u nekim trgovinama naplaćuje posebno te da je žena možda htjela uštedjeti i nije platila uslugu pa ju je svejedno zahtijevala na licu mjesta tako što se legla ispred kamiona.

Snimku koja je podigla prašinu na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku pa nam svakako recite na čijoj ste strani.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju