LOL

''Trebaš biti u krevetu, draga'': Ni političari nisu imuni na smetnje ukućana u javljanjima uživo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Simpatična premijerka Novog Zelanda odlučila se javiti uživo pa ju je na trenutak omela kći.

Pandemija je mnogima okrenula život naopako, a čini se da ni političari nisu imuni na smetnje ukućana pri javljanjima uživo. Premijerka Novog Zelanda Jacinda Ardern je uživo preko Facebooka odgovarala na pitanja gledatelja kad joj je u sobu ušetala kći, koja je već trebala biti u krevetu.

Dok je govorila o novim mjerama za tvrtke, u sobu joj je ušetala kći i pozvala mamu, na što je premijerka odgovorila da je već trebala biti u krevetu jer je vrijeme za spavanje. ''Baka će te odvesti u krevet'', zaključila je premijerka i obratila se gledateljima: ''Bježe li i vama djeca tri-četiri puta iz kreveta nakon što ih spremite spavati?''

Simpatična premijerka rekla je da je mislila da je sigurna i odlučila se javiti uživo jer je stavila kćer na počinak, no čini se da djeca uvijek nekako znaju kad trebaju upasti svojim roditeljima na poslovne pozive.

Simpatično javljanje uživo koje je prekinula kći možete pogledati u nastavku, sigurni smo da će se svi oni koji rade od kuće okruženi djecom moći poistovjetiti s događajima iz snimke.