Jao...

Više sreće nego pameti: Uskočila u lavlju nastambu i zaplesala pred zbunjenim lavom

Žena i lav (Foto: Instagam/realsobrino)
Žena i lav (Foto: Instagam/realsobrino) Foto: Instagam/realsobrino
Žena je uskočila u lavlju nastambu i zaplesala samo nekoliko metara ispred lava.

U zoološkom vrtu u Bronxu (SAD) snimljen je uznemirujući video žene koja se popela u lavlju nastambu i zaplesala pred lavom. Lav i žena bili su udaljeni samo nekoliko metara pa je pravo čudo što je žena prošla bez ozljeda.

Lav je samo gledao što se događa i vjerojatno nije mogao vjerovati što se događa, kao ni posjetitelji zoološkog vrta među kojima su uglavnom bili roditelji s djecom. Hernana Reynosa, autor snimke koja je vrlo brzo završila u medijima, kaže da je snimao životinje kada mu je supruga rekla da pogledao što se događa u lavljoj nastambi.

''Prvo sam mislio da se radi o izlošku, da žena nije prava. No, onda je zaplesala i pozdravila lava pa sam pomislio da je luda''. Hernan kaže da se s djecom udaljio od nastambe u trenutku u kojem se lav oglasio jer je očekivao da će napasti ženu.

Iz zoološkog vrta potvrdili su da su svjesni incidenta te da za ovakvo ponašanje postoje stroge kazne, a potvrdili su da, nekim čudom, nitko nije ozljeđen. Nevjerojatnu snimku iz njujorškog zoološkog vrta možete pogledati u nastavku.