Nije joj lako

VIDEO ''Natečena je poput lika iz Monsters Inc.'': Tetovirala genitalije i ne može imati spolni odnos ni mjesec dana kasnije

Becky Holt
Becky Holt Foto: Instagram/Screenshot
Tetovirala je cijelo tijelo, a na kraju je došao red i na genitalije.

Britanska zvijezda stranice za odrasle OnlyFans Becky Holt (34) ponosna je vlasnica ''najtetoviranije vagine na svijetu'', barem prema njezinim tvrdnjama. Na tetoviranje genitalija morala je dolaziti pet puta kako bi dovršila rad, a tvrdi da se isplatilo, iako joj je bilo neugodno i bolno.

''Bila sam u nevjerojatnim bolovima. I vrlo je neugodno imati umjetnika među nogama, ali morala sam dovršiti tetovažu koja se proteže cijelim tijelom, a to je bila zadnja etapa'', objašnjava Becky, koja se tetovirala od glave do pete za 42.000 dolara (oko 317.000 kuna), piše NY Post.

''Prvo nisam planirala tetovirati genitalije, imala sam tetovirano sve do ruba, cijele prepone, pa mi se vulva isticala i izgledala čudno.'' Becky je zadovoljna novim izgledom, no tvrdi da joj pati seksualni život jer su joj genitalije natečene i mjesec dana nakon zahvata.

''Kad sam dečku pokazala kako je natečena, našalio se da izgleda kao čudovište iz crtića Monsters Inc.'', kaže Becky, koja je dobila mnogo kritika na društvenim mrežama, ali i pratitelja na stranici OnlyFans nakon što su mediji prenijeli priču o njezinoj najnovijoj tetovaži. Snimku zahvata objavila je na Instagramu, a možete je pogledati u nastavku.