Besplatan parking
Besplatan parking Foto: Facebook/Screenshot

Vozač Audija mislio je da se može besplatno parkirati, no planove mu je pokvario vlasnik hotela koji ga je promatrao danima.


Društvenim mrežama kruži video u kojem vlasnik hotela prepričava neugodnu situaciju koju je doživio s vozačem koji se barem tjedan dana svakodnevno parkirao na privatni parking hotela i nije platio parkirno mjesto.

Vezani članci Stupić iz pakla Stupić iz pakla! Na parkiralištu ispred trgovine uvijek je kaos jer se vozači stalno iznova zabijaju u isti stupić Zaglavio automobilom Nekim vozačima nije mjesto u prometu, nego u cirkusu, pogledajte samo što sve izvode

Na parkingu hotela jasno je napisano da ga smiju koristiti samo posjetitelji, no vozač Audija redovito bi se parkirao oko 7:30, otišao svojim putem i auto bi pokupio oko 17 sati. Vlasnik hotela pratio je nepozvanog gosta barem tjedan dana kad je odlučio pripremiti mu sačekušu i sve snimiti.

Jednog dana vozača su dočekale obavijesti na automobilu da se javi na recepciju hotela, a ispred njegova parkiranog automobila bio je postavljen čunj. Vozač je odlučio ignorirati i poruke i čunj te je pokušao jednostavno otići s parkirališta kad mu je put svojim automobilom zapriječio vlasnik hotela.

Uslijedio je razgovor u kojem je vlasnik uspio nagovoriti vozača da ode do recepcije, no vozač je odbio platiti parkiranje. Na povratku do automobila zamolio je vozača koji se parkirao pored njega da izađe zajedno s njim s parkinga u nadi da će ih vlasnik hotela propustiti oboje.

No vlasnik hotela bio je brz i uspio zapriječiti prolaz ljubitelju besplatnog parkinga dok ovaj na kraju nije posustao i platio dug. Snimka cijele situacije objavljena je na društvenim mrežama, a možete je pogledati u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju