Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovakvo nošenje maski možda im neće puno pomoći, ali barem su zabavili narod.


Stručnjaci su više puta naglasili da bi zaštitne maske trebali nositi zdravstveni djelatnici i oni sa simptomima te da sam čin nošenja maski može pomoći čisto psihološki, ali da je za zaštitu od bolesti važno pravilno nošenje kvalitetnih maski.

Vezani članci Slika nije dostupna Imaju maske koje istovremeno štite i straše, biste li ih isprobali? Slika nije dostupna Maske lude nalaze se svuda: Pogledajte što sve ljudi koriste kako bi se zaštitili od virusa

Kako su političari obično vrlo uspješni u simboličnim gestama, ne čudi ni što su mnogi pokušali nositi maske. Hrvatski predsjednik pokušao je popiti kavicu dok je nosio masku, ministar obrane nosio je masku naopako, a gradonačelnik Zagreba prekrio je samo usta, iako je trebao i nos.

Premijer BiH nije znao sam staviti masku pa je imao pomagača, a na kraju završio s maskom oko vrata. Neke od političara koji su s maskama imali bliske susrete treće vrste možete pogledati u nastavku. 

 

 

 

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju