To je moralo boljeti

Izigravao frajera u teretani podizanjem djevojke pa zaradio 10 šavova

Bradley Martyn
Bradley Martyn Foto: TikTok/Screenshot

Snimao se u teretani kako podiže djevojku na utegu, no stvari su se otele kontroli.

Bradley Martyn na različitim platformama na društvenim mrežama ima desetak milijuna pratitelja i svakodnevno objavljuje snimke iz teretane. Nedavno je objavio video s nazivom: ''Kako sam zaradio 10 šavova na licu'', a na snimci podiže uteg na kojem djevojka izvodi čučnjeve.

\\folder\vezani_članak Parkiranje bez granica Kao muhe bez glave Za njih je parkiranje igra bez granica, pravila i oznake kao da ne postoje O ukusima se ne raspravlja Hmm... O ukusima se ne raspravlja? OK, pokušajte onda pogledati prizore iz galerije bez komentiranja...

U jednom trenutku čini se da mu je popustio stisak, pa su se uteg i njezina noga zabili ravno u njegovo lice, što je okončalo snimanje za taj dan. Nakon nezgode dobio je 10 šavova na unutrašnjosti usnice te je zaključio da je nakon 12 godina izvođenja gluposti u teretani napokon dobio po ponosu.

Bradley je zahvalio osoblju teretane i rekao da su djevojka i njegovi zubi ostali čitavi, a snimku bolne nezgode koju je podijelio na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku.

 

@bradleymartyn

Tell me I’m wrong…

♬ original sound - Ryan
@bradleymartyn

For those of you asking to see the other angle…enjoy 😂

♬ original sound - Bradley Martyn
@bradleymartyn Replying to @matt_marcoccia ♬ original sound - Bradley Martyn