Nije za osjetljive!

Noćna mora postala stvarnost: Ugrizla ga zmija kad je sjeo na WC, krv je bila posvuda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladić je sjeo na WC školjku, a onda ga je zmija ugrizla za penis i počeo je kaos.

Siraphop Masukarat 18-godišnji je mladić iz Tajlanda koji je završio u medijima jer mu se ostvarila najgora noćna mora. U utorak navečer sjeo je na toaletnu školjku, s mobitelom u ruci, a onda je osjetio prodornu bol u penisu.

\\folder\vezani_članak Zmije u plafonu Čovječe... Jezivo iznenađenje: Čuli buku u plafonu pa se dobro prestrašili kad su otkrili uljeze Neugodno iznenađenje Ups! Na kućnom pragu dočekalo je neugodno iznenađenje, nije očekivala nepozvanog gosta

Kad je pogledao što se događa, vidio je da se u školjci nalazi zmija koja je zarila zube u vršak njegova spolovila. Čim ga je pustila, počela je štrcati krv, a prestravljeni Siraphop počeo je vikati i istrčao je iz toaleta s gaćama oko gležnjeva, piše Mirror.

Majka je uspjela primiriti mladića i pozvala hitnu, a po dolasku u bolnicu dobio je tri šava na glaviću penisa. Protiv ugriza dobio je samo antibiotsku terapiju jer zmija na sreću nije bila otrovnica.

Ubrzo je u medijima završila snimka osobe koja je došla ukloniti zmiju, a pritom su snimljeni i krvavi prizori po toaletu i stanu. Zmija je i dalje bila u školjci, a ispostavilo se da je riječ o pitonu dugom četiri metra. Zmija je na kraju puštena u šumu. Snimku uklanjanja zmije možete pogledati u nastavku.