Kaos u restoranu

Šokantna snimka obračuna: Pustio da ga udaraju šakama u glavu, a kad je posegnuo u torbu nastao je tajac...

Michael Palacios
Michael Palacios Foto: Twitter/Screenshot
Kaotični obračun u restoranu brze hrane priveden je kraju na pomalo jeziv način.

Snimka obračuna iz restorana brze hrane u New Yorku proširila se društvenim mrežama jer su na njoj zabilježeni nevjerojatni trenuci u kojima je muškarac pustio da ga grupa muškaraca udara šakama u glavu dok je samo stajao prekriženih ruku, a onda je prouzročio kaos kad je posegnuo u svoju torbu.

Do obračuna je došlo 17. rujna oko 2:25 ujutro u McDonalds'u u ulici Delancey kad je 31-godišnji Michael Palacios pokušao ući u toalet, no zaštitar mu je zabranio. Palacios se porječkao s njim kad su se uplela tri gosta restorana i zaprijetila mu da će ga istući.

Situacija je vrlo brzo eskalirala pa su osim grubih riječi poletjele i šake, a nakon što su Palaciosa opkolila trojica muškaraca i počela ga udarati šakama, podignuo je ruke i prestao se tući. Dok su ga napadači udarali, prekrižio je ruke i naslonio se na obližnji pult, a šake su ga nastavile udarati sa svih strana.

 

 

 

Kad su ga napokon prestali udarati, Palacios je još nekoliko trenutaka nastavio stajati, a onda je lagano prošetao na drugu stranu pulta, skinuo torbu s ramena i počeo nešto tražiti u njoj. U tom trenutku je nastao tajac, a kad je iz torbe izvadio sjekiru, raspoloženje među napadačima se drastično promijenilo.

Na svu sreću, Pelacios nije nikoga napao sjekirom, ali je prouzročio materijalnu štetu razbijanjem stola i zida u restoranu brze hrane. Incident je na kraju završen bez ozbiljnih ozljeda, a Palacios je uhićen. Policiji je priznao da je ranije tog dana dobio otkaz pa je bio frustriran, što je dovelo do sukoba. Pelacios je na kraju dobio samo novčanu kaznu i pušten je na slobodu.