Viralno

Čudovište iz Loch Nessa je zapravo čudovišna... kita od kita?!

Čudovište viri iz jezera
Čudovište viri iz jezera Foto: Folder.hr
Svijet je pun misterija, a jedna od najvećih je Nessie. Čudovište iz Loch Nessa, jezera u Škotskoj, postalo je mnogih istraživača koji su htjeli dokazati kako ono zapravo postoji. Sve je počelo 1934. godine kada je izašla crno-bijela fotografija sa jezera Loch Ness na kojoj se vidi nešto vrlo neobično kako viri iz vode.

Od tada pa do danas rađena su mnoga istraživanja i niti jedno nije dokazalo postojanje ovog čudovišta. Iznosile su se mnoge teorije, jedna od najpoznatijih je da fotografija iz 1934. zapravo prikazuje drvo koje pluta jezerom. Moguće da je riječ stvarno o životinji, odnosno nekoj vrsti jegulje koje zaista postoje u Loch Nessu, ali niti jedna teorija se ne može usporediti sa onom koju je nedavno iznio profesor Matthew Sweet.

On tvrdi kako je riječ o penisu od kita. Da, dobro ste pročitali. Kako bi sve potkrijepio dokazima poslužio se Twitterom gdje je objavio nekoliko slika koje pokazuju neobičnu sličnost Nessie i spolovila kita. Po njemu, ljudi se već gotovo 90 godina bave kitovom kitom.