Savršen sustav

E, ovako se gleda tekma na poslu: Legende ne moraju ni ustajati po pivo

Navijači na radnom mjestu
Navijači na radnom mjestu Foto: TikTok/Screenshot
Snašli su se i osigurali si idealne uvjete za praćenje nogometa čak i na radnom mjestu.

Praćenje utakmica Eura nekima će biti veliki izazov jer će biti na poslu, no vesela družina sa snimke objavljene na TikToku pokazala je da ih čak niti posao ne može spriječiti u navijanju za Vatrene.

Osim što su radni prostor uredili navijačkim rekvizitima, poslužili su si plate suhomesnatih proizvoda, a osigurali su si i neprestanu dostavu piva koje ima dostavlja stroj kako ne bi morali ustajati i propustiti niti jedan trenutak utakmice.

Njihov sustav koji možda ne mogu kopirati baš svi, ali će sigurno poslužiti kao inspiracija mnogima, svakako pogledajte u nastavku.

 

@ivanao9 Tak se gledaju tekme kod mene na poslu! 💪🏻❤️🇭🇷❤️💪🏻#euro2024 #croatia #hrvatska #fyp ♬ original sound - Ivana

Ne propustite najnovije vijesti o nastupima Hrvatske na Euru 2024, a sve o našem prvom protivniku možete saznati ovdje:

\\folder\vezani_članak Šutalo i Modrić TEŽAK PORAZ Hrvatska izgubila na startu Eura: Španjolska lakoćom do visoke pobjede! \\folder\vezani_članak Hrvatski navijači LOL "Hrvati kad gledaju utakmicu": Mnogi su se pronašli u snimkama, a nekima su se već počeli znojiti dlanovi \\folder\vezani_članak Djeca u školi pjevaju hrvatsku himnu Uz repku od malih nogu Najmlađi su spremni za utakmicu! Prvašići gromoglasno iz sveg srca zapjevali u znak podrške Vatrenima