Uz repku od malih nogu

Najmlađi su spremni za utakmicu! Prvašići gromoglasno iz sveg srca zapjevali u znak podrške Vatrenima

Djeca u školi pjevaju hrvatsku himnu
Djeca u školi pjevaju hrvatsku himnu Foto: Osnovna škola Lotrščak/Facebook
Odmalena se stoji uz repku i Vatrene

Nogomet je najbitnija sporedna stvar na svijetu, bar ako pitate strastvene navijače, a kako se kao navijač rodite dokaz su učenici prvih razreda Osnovne škole Lotršćak iz Zagreba.

Naime, ovi su mališani obučeni u omiljene navijačke rekvizite i dresove gromoglasno zapjevali Lijepu našu i pokazali kako to rade pravi navijači.

Naravno nisu stali samo na pjevanje, veću su u kvadratiće zamotali i cijelu školu kako bi Vatreni znali da se od malih nogu stoji uz njih i želi im se sreća pri svakom nastupu.

Dok iščekujete utakmicu protiv Španjolske, u nastavku zavirite u analizu protivnika, a sve o ovogodišnjem EURU24 pogledajte na Gol.hr.

\\folder\vezani_članak Šutalo i Modrić TEŽAK PORAZ Hrvatska izgubila na startu Eura: Španjolska lakoćom do visoke pobjede!

\\folder\vezani_članak Hrvatski navijači u Berlinu Sve je u kvadratićima Berlin u kockicama, a čuje se samo hrvatske navijače! Tako se ulazi na stadion

\\folder\vezani_članak Scene navijanja i podrške iz Hrvatske Nema lagano Navijanje na max! Cijela Hrvatska spremna za utakmicu, a ovi navijači su ozbiljno shvatili zadatak

\\folder\vezani_članak Najveća navijačica Navijaju kao velili Ma, može li slađe? Hrvatski navijači imaju nove adute, pogledajte preslatke snimke