Viralno

Glitch u matrici? Na ovoj snimci čini se kao da avion stoji u zraku

Avion matrix
Avion matrix Foto: TikTok
Neke video snimke na internetu su toliko lažni da su potrebne samo sekunda ili dvije da ih se prokuži. Neke su pak toliko bizarne, da vam čak i višestruki pregledi ne mogu pomoći da shvatite što se događa.

Jedna takva bizaran snimka proširila se TikTokom prije nekoliko dana poput munje. Jezivi isječak viđen je više od sedam milijuna puta otkako ga je prvi put podijelio korisnik TikToka @lesxbalboa.

Kratki isječak prikazuje avion na nebu koji korisnik snima dok se vozi automobilom. Jedini problem je što se čini da je avion sablasno zapeo u zraku. Nismo jedini koji su odmah ukazali na glitch u matrixu, jer su isto zaključili i brojni korisnici TikToka u komentarima.

No nije to sve, isti korisnik je dva dana kasnije prošao istom tom cestom i naišao na isti takav avion, jedina razlika između dva videa je to što je u drugome pao lagani mrak.

Od tada video je maknut sa popularne mreže, ali to nije jedini takav video. Možda je riječ o neslanoj šali ili je pilot diplomirao na Zoomu pa se i dalje muči sa slijetanjem.

Pronašli smo još jedan, koji nam je lakše objašnjiv jer je osoba koja je snimila video bila u drugom avionu pa možda se kreću približno istom brzinom.

@abaker26000 Tell me I’m not tripping!! The plane is floating! #fyp #plane #floating #simulation #chicago #glitchy #weird #foryoupage ♬ original sound – Amber Baker

Okej, nismo dobro, naišli smo na još glitcheva u stvarnosti. Što se događa? Možda je ovoj stvarnosti ponestalo RAM-a.