Viralno

Još jedan headshot! Nastradala planetarno popularna pjevačka zvijezda

Harry Styles pogođen u lice na nastupu
Harry Styles pogođen u lice na nastupu Foto: Twitter screenshot
Harry Styles pogođen je u oko dok je u subotu nastupao u Beču. Ovo je najnoviji u nizu incidenata kojim se Styles pridružuje listi umjetnika koji su nedavno pogođeni pri nastupu. Ušao je društvo s Drakeom, Bebe Rexhaom, Kelsea Ballerini i Avom Max.

Video snimke koncerta s društvenih mreža prikazuju pjevača kako hoda po pozornici kada ga nepoznati predmet pogađa ravno u oko tijekom koncerta „Love on Tour“. Na licu se pjevača vidi kako trpi bol, sagnuo se i rukama pridržao glavu.

Nesretni incident nije prvi put da je Styles bio žrtva letećeg predmeta dok je nastupao. Styles je 2022. pogođen Skittlesima tijekom koncerta u Los Angelesu. Incident je potaknuo službeni Twitter Skittlesa da objavi poruku „Nismo mislili da trebam ovo reći: Molim vas, nemojte bacati Skittlese.“.

Ovi sve učestaliji incidenti izazvali su negodovanje drugih umjetnika poput Adele, koja je rekla svojoj publici u Las Vegasu da „prestanu bacati stvari na izvođače!“. Rexha i Drake oboje su bili meta mobitela pri čemu je Rexha pretrpjela ozbiljnu ozljedu oka. Ballerini je u lipnju dobila udarac u lice kada je pogođena narukvicom, što ju je natjeralo da zaustavi pjesmu i otiđe s pozornice. Avu Max posjetitelj je uspio udariti u lice prije nego što ga je sigurnosno osoblje odvelo.