LOL

Kakva bruka: Pohvalio se da ima dokaz nevinosti, no snimka je pokazala upravo suprotno

Uhvaćen na djelu
Uhvaćen na djelu Foto: Twitter/Screenshot
Htio se pohvaliti na društvenim mrežama, no na kraju se samo osramotio.

Alan Henney na društvenim je mrežama podijelio snimku uz koju je napisao: “Ja sam u bijelom automobilu. Dobio sam kaznu od 200 dolara. Da je platim ili da se žalim?”. Njegova objava sugerira kako vozač misli da snimka pokazuje da je nevin pa je samo pitanje volje hoće li platiti kaznu ili se žaliti. Korisnici društvenih mreža brzo su mu objasnili da se samo osramotio jer snimka pokazuje upravo suprotno.

\\folder\vezani_članak Vječni predmeti Pametnom je jednom dosta ''Kupite ih jednom i mirni ste do kraja života'': Ljudi podijelili nevjerojatne predmete koji ih služe već godinama \\folder\vezani_članak Fail Ups! Tko se zadnji smije...: Pokušali podvaliti svojim bližnjima pa na kraju sami nastradali

Naime, na snimci je zabilježeno raskrižje na kojem je znak za zaustavljanje, no vozač bijelog automobila samo je usporio i nastavio voziti. Da situacija bude još urnebesnija, kamera je zabilježila i vozača koji je bio iza bijelog automobila i školski obavio zaustavljanje.

Snimku prometnog prekršaja možete pogledati u nastavku pa svakako zavirite i provjerite mislite li i vi da nije ništa skrivio ili pak znate prometna pravila.