Viralno

Kriza je neke teško pogodila. Ovaj poslodavac štedi čak i na vodi

Male
Male Foto: Folder.hr
Svaki ured ima svoje prednosti i nedostatke. Neki imaju udobna sjedala, drugi imaju neudobne školske stolice, neki su opremljeni stolovima za bilijar i drugim zabavnim sadržajima, drugi imaju samo stol i eventualno automat sa slatkišima. Međutim, u najmanju ruku, očekivano je da postoji pristup pitkoj vodi. Pa jedan šef to rado pruža, ali sve ima svoju cijenu.

Na Redditu, korisnik u/RemyBrady podijelio je fotografiju hladnjaka za vodu u svom uredu s priloženom obavijesti koja izgleda prilično otrcano.

Piše “Pozdrav Vodopijo, ako želiš popiti ovu ukusnu POLJSKU IZVORSKU VODU, posjeti Sandru ili Michelle da se prijaviš u vrlo cool VODENI KLUB.”

Kao da opisivanje vodenog kluba kao ‘vrlo cool’ nije bilo dovoljno jadno, obavijest postaje gora.

“Ova voda nije besplatna. Članovi vodenog kluba trenutno uživaju u neograničenom dopunjavanju za 5 dolara (35 kn) mjesečno.”

Uz očajan pokušaj humora poslodavac je pokušao provući ovu ideju. Nitko neće propasti za 35 kuna, ali u pitanju je princip. Teško je zamisliti da će netko značajnije uštedjeti naplaćujući vodu iz automata. Uostalom dužnost svakog poslodavca je osigurati odgovarajuću opskrbu zdravom pitkom vodom koja je lako dostupna.

Sada kada vam se netko bude žalio na svog šefa, samo mu recite da ima i gorih.