Burna reakcija

Mala nezgoda prerasla u cirkus: Kako uopće reagirati kad vam takva osoba izađe iz automobila?

Obračun na parkiralištu
Obračun na parkiralištu Foto: Instagram/Screenshot
Snimka obične nezgode s parkirališta završila je na društvenim mrežama zbog burne reakcije vozačice.

Korisnica Instagrama Surayyah Muhammad na društvneim je mrežama objavila snimku obračuna koji je uslijedio na parkiralištu na kojem je doživjela malu prometnu nezgodu s drugom vozačicom.
Surayyah je počela snimati kad je druga vozačica izašla iz automobila i vikati da nije oštetila vozilo te ga počela udarati kako bi ispravila odbojnik koji je malo iskočio. Kad je sumanuta vozačica popravila odbojnik, čvrsto je zagrlila zaposlenika parkinga i molila ga da je obrani od snimateljice jer je luda.

\\folder\vezani_članak Kokoš ili jaje ili ili Znanstvenici otkrili odgovor na vječno pitanje! Što je prvo kokoš ili jaje \\folder\vezani_članak Nogometna lopta na terenu ispred gola Pucanje od znanja Okušaj se u ovom kvizu o Hrvatskoj nogometnoj ligi i pokaži da si stručnjak za domaći nogomet

Snimateljica joj je tada smirenim glasom objasnila da se u situacijama prometnih nezgoda obično razmjene podaci, no vozačica joj je samo dobacila: “Kujo” i uputila se prema svojem automobilu.

Prije nego što je sjela za volan, dobacila je i: “Ti si luda kuja” te se odvezla svojim automobilom. Snimku situacije koja je eskalirala iz nepoznatih razloga prenosimo u nastavku pa pokušajte procijeniti kako biste vi reagirali da se sudarite s takvom osobom.