Viralno

Medvjed ili čovjek u kostimu? Video izazvao raspravu na društvenim mrežama

sunčev medvjed stoji poput čovjeka u kostimu
sunčev medvjed stoji poput čovjeka u kostimu Foto: YouTube screenshot
Zoološki vrt u Kini suočio se s optužbama kako je njihov medvjed zapravo čovjeku u kostimu. Zbog načina na koji stoji na stražnjim nogama, medvjed je postao viralan, a Zoološki vrt objavio je odgovor na sulude optužbe.

Zoološki vrt u Hangzhouu osvrnuo se na optužbe da je Angela, malezijska medvjedica, koja je snimljena kako, čovjekoliko, stoji i bulji u posjetitelje, zapravo čovjek u kostimu. Video medvjeda privukao je pozornost jer su gledatelji primijetili vitke noge i nabore krzna zbog kojih stvorenje izgleda kao da je osoba koja stoji u kostimu medvjeda, prenosi nam New York Post.

Zbog toga su čuvari zoološkog vrta izjavili su kako su, Sunčevi medvjedi iz Malezije, manji od ostalih medvjeda, malo drugačijeg izgleda, ali jednako pravi. Dužnosnici su nadodali da čovjek u krznenom kostimu nikad ne bi preživio ljetne temperature koje se penju do 38 stupnjeva.

“Medvjed” definitivno izgleda smiješno kada uspravno stoji, u zoološkom vrtu naravno, u u prirodi nije toliko smiješno, jedino ako je medvjed zapravo čovjek u kostimu, onda se možete zajedno nasmijati.