Viralno

Nakon pi*darija u finalu Svjetskog, Salt Bae dobio zabranu dolaska na nogometno natjecanje

salt bae world cup
salt bae world cup Foto: Youtube Screenshot
Turski kuhar, ujedno i zvijezda na društvenim mrežama, je bio nemoguć na finalu Svjetskog prvenstva u nogometu. Nakon pobjede Argentine je uspio izaći na teren, fotografirao se s igračima Argentine, zagrizao je i medalju… Ne samo to već je držao i trofej Julesa Rimeta, onaj općepoznati za naslov svjetskog prvaka. Što FIFA zabranjuje.

Trofej je izrađen od 18-karatnog zlata, vrijednost mu je oko 17.7 milijuna funti, a FIFA ističe kako ga samo pobjednici i državnici smiju dotaknuti. Salt Bae nesumnjivo za sebe vjeruje da je pobjednik igre zvane život pa si je dao za pravo uzeti trofej, a odglumio je i da ga soli. Jer ipak je on Salt Bae.

Vidjeli smo i kako Salt Bae nateže Messija, a Messi ga ignorira.

Na kraju je ipak uspio izvući fotografiju s Messijem, a kako bi pokrpao nesigurnosti, na svom profilu je objavio i stari video s Messijem i Pogbom kako bi pokazao da je sve u redu. Ah taj Salty Bae.

US Open Cup, američko natjecanje mu je zabranilo prisustvovanje turniru nakon što je čitav svijet svjedočio za što je Salt Bae sposoban. Pitanje je bi li Bae ikad došao na US Open Cup, ali neka su mu rekli.

Ova odluka je vjerojatno samo jako dobar marketing iza koje, nadamo se, organizatori stoje. Voljeli bismo kada bi se više natjecanja i organizacija oglasilo i izbacilo ovog prevaranta.