Cenzuriran, no ne zbog golotinje

Finski natjecatelj na Eurosongu izgleda kao da nastupa gol! Zapravo koristio kutove snimanja kako bi bi to postigao

Finski izvođač na Eurosongu Windows95man pri nastupu
Finski izvođač na Eurosongu Windows95man pri nastupu Foto: EurovisionSongContest/Youtube
Hlače su mu pale s neba

Izvodeći svoju pjesmu ''No Rules!'', finski predstavnik zanimljivog imena Windows95man svoj je nastup započeo izlaskom iz jajolike struktrue napravljene od trapera, a pri izlasku izgledao je kao da ne nosi hlače.

 

DJ i umjetnik, čije je pravo ime Teemu Keisteri, pametno je upotrijebio kutove snimanja kako bi izgledao kao da, u Malmo Areni tijekom polufinala u utorak, nastupa gol.
\\folder\vezani_članak Poznate pjevačice pri nastupu na Eurosongu Poznata imena Jeste li znali da su se ove velike zvijezde nekoć natjecale na Eurosongu? Pogledajte tko je sve nastupao
Izvodeći svoju pjesmu No Rules!, Windows95man je kasnije u pjesmi dobio kratke odrezane traperice koje su bile pričvršćene na užad iz koje su izlazile iskre.

Njegov nastup je morao biti cenzuriran, no ne zbog golotinje, već zbog njegove majice s logotipom Microsoftovog Windowsa 95, koja je morala biti zamagljena na TV-u jer prikazuje marku.
\\folder\vezani_članak Voditeljica Eurosonga i glumica Malin Akerman Od tud nam je poznata Obožavatelji Eurosonga prepoznali voditeljicu natjecanja! Riječ je o holivudskoj glumici
Njegov pjevač Henri Piispanen popeo se na vrh traper jajeta na početku nastupa prije nego što je došao do kraja pozornice i isporučio snažan vokal koji je nadopunio izvedbu Windows95mana, koji je u različitim intervalima vikao "No Rules!".