Viralno

Nije mu se svidjela mjuza pa je odlučio prekinuti svirku sjekirom

Čovjek sa sjekirom razbija bubanj
Čovjek sa sjekirom razbija bubanj Foto: YouTube screenshot
Andy Torres, postavio je svoju GoPro kameru kako bi ujutro snimio sebe u solo jam sessionu sa svojim prijenosnim bubnjem. Bilo je to oko 7 ujutro u blizini staze u parku Todd Longshore. Ništa čudno reklo bi se na prvu, iako je vrijeme svirke malo neobično.

Ta jutarnja svirka nije se nimalo svidjela slučajnom prolazniku koji je, ni manje ni više, došao sa sjekirom kako bi razbio Torresovu opremu. Snimku na kojoj je, čini se, stariji gospodin sa sjekirom možete pogledati u videu ispod.

Iako Andy ima masku kojom pokušava izgledati zastrašujuće, nije dugo razmišljao nego je odmah pobjegao pred gospodinom sa sjekirom.

Bubnjar je dodao da mu je neimenovani napadač prijetio i pištoljem, iako to nije snimljeno kamerom. Pokušavajući zadržati maniru opasnog bubnjara naglasio je kako se borio sam sa sobom da ne reagira, dok snimka pokazuje nešto sasvim drugačije. Kada je Andy upozorio muškarca sa sjekirom da ga snima kamera on je jednostavno odlučio napustit mjesto događaja kao da se ništa nije dogodilo.

Andy tvrdi kako se do sada nitko nije žalio na buku, pa možemo zaključiti kako je gospodin sa sjekirom prvi koji je na prilično radikalan način iskazao svoje nezadovoljstvo.