Viralno

Nikad izazovniji kupaći kostim spreman je za ovo ljeto, otkriva puno. Možda i previše

Shein kupaći kostim
Shein kupaći kostim Shein shop screenshot
\\folder\galerija Galerija Shein kupaći kostim Shein kupaći kostim Foto: Shein shop screenshot Shein kupaći kostim Shein kupaći kostim Foto: Shein shop screenshop Shein kupaći kostim Shein kupaći kostim Foto: Shein shop screenshot +0 Slika zaslona 2022-04-20 u 15.36.20 Galerija
Svake sezone imamo neki hit za plažu. Jedne godine to su bili ogromni ružičasti flamingosi, nakon toga došli su jednodijelni kupači kostimi iz Baywatcha, a ako ste mislili da će na tome stati, prevarili ste se. Ove sezone nastavlja se niz, a posljednjih hit je kupaći kostim koji je napravila kineska tvrtka Shein.

Za kineske proizvode znamo kako nisu baš najkvalitetniji, ali da je kriza i njih osobito pogodila vidi se na ovom primjeru. Oni su odlučili, osim na kvaliteti, štedjeti i na tkanini pa tako ovaj komplet sa dijamantima gotovo da i nema donji dio.

Cijena jednog ovakvog kompleta iznosi nešto manje od 90 kuna u redovnoj prodaji, a kako je baš sada proljetno sniženje, može se pronaći i za 56 kuna.

Nosi li zaista netko ovakve kupaće kostime u stvarnosti ostaje nam da provjerimo ovo ljeto. Vjerujemo kako se mnogi muškarci ne bi bunili, ali ovo zaista izgleda jako neudobno.