Možete li pogoditi?

Nikad nećete pogoditi čime se bave, njihov pogled i koncentracija prestrašili gledatelje

Intenzivan pogled
Intenzivan pogled Foto: TikTok/Screenshot
Pokušajte pogoditi o kakvom je natjecanju riječ u prvih par sekundi videa.

Društvenim mrežama kruži snimka djevojčice i dječaka vrlo intenzivnih pogleda koji se pripremaju za nekakav nastup. Njihova koncentracija i ozbiljan pogled sugeriraju da je riječ o ozbiljnom obračunu, no nekim gledateljima nije bilo jasno što se događa ni nakon što su se otvorila vrata nastambe kako bi manifestacija počela. Snimka koja samo na TikToku ima više od 19 milijuna pregleda možete pogledati u nastavku.

@dadsonfarms Krew and Karis at The Revival livestock Show! #showpigs #pigshow ♬ KNOCKED OUT - Instrumental Version - Canon

Ako se ubrajate među brojne gledatelje kojima nije jasno što se događa čak ni nakon početnog preokreta, riječ je o natjecanju sa sajma životinja u kojem je sucima potrebno pokazati svinju sa svih strana te istovremeno ne skidati pogled sa sudaca.

\\folder\vezani_članak Autobusi Hmm… Prizor ZET-ovih autobusa podijelio gledatelje, na čijoj ste vi strani?

Ovakva natjecanja popularna su u SAD-u, a intenzitet kojim natjecatelji pristupaju uvijek je zanimljiv gledateljima iz ostatka svijeta. Među takva natjecanja ubraja se i ono u dozivanju svinja koje možete pogledati u nastavku, ako ste gladni još bizarnih američkih običaja.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!